Duinenpicknick geslaagd!

Op zondag 3 juni werd de landduin van het natuurgebied In den Brand officieel voorgesteld aan het publiek. Het landduinherstelproject kwam hiermee na 2 jaar tot een einde.

Het resultaat van het landduinherstelproject mag spectaculair genoemd worden en is voor Europa uniek te noemen. Niet alleen heb je nu een prachtig uitzicht over het duinenlandschap, maar de zanderige duinen zullen ook op termijn een nieuwe thuis vormen voor heel wat zeldzame diertjes, mossen en planten.

De gemeente Hechtel-Eksel trakteerde de inwoners op een picknick, de kinderen konden lekker rollebollen in het zand en in de bomen klimmen. De boswachter en vrijwilligers van Natuurpunt namen het publiek mee op verkenning in dit uniek stukje Hechtels landschap. Het Regionaal Landschap Lage Kempen actualiseerde de wandelroutes en bracht een nieuwe wandelkaart uit zodat iedereen op eigen houtje van de natuur kan komen genieten!

Bekijk hier de reportage van TVL voor een mooie sfeerimpressie!


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square