Iedereen welkom op zondag 3 juni!

Heb je onlangs nog eens een bezoekje gebracht aan de duinen? Werkelijk, moet je zeker eens doen. Wandel dan over de eerste duin, voorbij het sterrenplekje, en kijk eens goed rond. Ben je zeker dat je nog in Hechtel bent? Prachtig, toch? De werken van het landduinenherstelproject In den Brand lopen stilaan ten einde. De duinen werden geplagd en ontstronkt. Nu het gros van de werken achter de rug is, gaan we het wandelgebied officieel heropenen. Op zondag 3 juni nodigen we je vanaf 12u uit voor een gezellige picknick (inschrijvingen reeds afgesloten) en een enthousiaste uitleg van boswachter Eddy over de werken. Om 14u kan je dan aansluiten voor een begeleide wandeling doorheen het gebied, samen met de gidsen van Natuurpunt.

Iedereen welkom om zondag te komen genieten van het prachtige uitzicht vanop de hoogste top van de duin!


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square