Filmpremière: Duimen voor Landduinen!

Op 10 oktober stelt het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel haar grootse plannen met het landduinencomplex In den Brand op een originele manier voor aan het grote publiek. We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten: afgelopen zomer gingen we samen met 6 mensen én een boerenpaard op stap in het natuurgebied “In den Brand”. Ze vertellen wat hun unieke band is met de landduinen en wat zij vinden van het landduinherstelproject. Benieuwd? Breng de popcorn maar mee naar de filmpremière op 10 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis. De film start om 20u.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square