Filmpremière: Duimen voor Landduinen!

October 6, 2016

Op 10 oktober stelt het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel haar grootse plannen met het landduinencomplex In den Brand op een originele manier voor aan het grote publiek. We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten: afgelopen zomer gingen we samen met 6 mensen én een boerenpaard op stap in het natuurgebied “In den Brand”. Ze vertellen wat hun unieke band is met de landduinen en wat zij vinden van het landduinherstelproject. Benieuwd? Breng de popcorn maar mee naar de filmpremière op 10 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis. De film start om 20u.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

November 20, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Regionaal Landschap Lage Kempen - www.rllk.be